7 idei de cadouri perfecte pentru Paște!

Ce ne aduc sărbătorile pascale anul acesta? Cu siguranță, nimic cu care suntem obișnuiți.

De aceea este momentul sa cumpărăm cadourile pentru Paște de la ai noștri, pentru ai noștri! Poate fi o plăcere să descoperi branduri românești care să te surprindă, iar produsele sau serviciile afacerilor locale pot fi mai de calitate și poți crea o relație personală cu fondatorii.

Pentru a-ți ușura un pic munca, îți venim în ajutor cu 7 idei de cadouri de la branduri locale:

Daniela Cățoi

Daniela Cățoi este absolventă a Universității Naționale de Arte București, secția Grafică.

Descoperă pasiunea pentru porțelan în formele naturale pe care le crează, evidențiindu-le în prezent prin culoare. Bijuteriile și obiectele decorative sunt realizate exclusiv manual, în serii limitate sau piese unicat.

Bijuteriile românești din ceramică sunt, cel puțin în ultimii ani, din ce în ce mai căutate. Au luat locul bijuteriilor clasice din aur sau argint și pot fi cadoul perfect pentru Paște.

Incense burner – magnolie este ultima piesă decorativă a Danielei, lucrată în porțelan negru.

Poți vedea mai multe creații unice din porțelan și pe conturile de Instagram și de Facebook ale brandului @danielaktoi.

Dots Planners

Dana Ioșa, trainer de limba engleză şi instructor de fitness, a lansat în august 2020 Dots Planners, un brand născut din pasiunea pentru planificare și organizare.

100% create si fabricate in Romania, plannerele Dots sunt concepute pentru a te ajuta să adopți un stil de viață frumos, organizat și echilibrat. Plannerele Daily și Weekly sunt variantele cele mai uzuale și necesare pentru programul și activitățile noastre de zi cu zi. Urmează plannerele nișate Wellness, pentru adepții unui stil de viață sănătos și echilibrat, și Travel, pentru iubitorii de călătorii și noi aventuri. 

Ultimul produs lansat este jurnalul în care poți aduna rețetele preferate pentru a le păstra peste ani și ani. Acum este momentul să alegi dintre variantele prezentate și să faci un cadou special de Paște.

Poți vedea mai multe și pe conturile de Instagram și de Facebook ale brandului @dots.planners.

Anca Munteanu

Anca Munteanu este o artistă din București, iar lucrările ei se bazează pe tehnica în culori acrilice pe pânză întinsă din bumbac/in sau pe lemn masiv. 

Tablourile abstracte sunt cele mai căutate elemente decorative pentru interioarele noi si moderne, deoarece arta abstractă modernă si picturile cu compozitii abstracte creează o atmosferă complet unică.

Pentru că un tablou pictat este un obiect decorativ aparte, care înfrumusețează orice locuință/birou, acesta poate fi cadoul ideal pentru o persoană pe care vrei să o surprinzi în mod deosebit.

Poți vedea mai multe și pe conturile de Instagram și de Facebook ale brandului @ancamunteanudesign.

En privé

Bianca Mocanu a fondat brandul En privé în ianuarie 2020. En Privé a luat naștere din dorința de a crea pijamaua perfectă, care să fie atât de stylish încât să poată fi purtata și ca ținută de street style. Să fie ținuta perfectă când savurezi un gin tonic acasă, dar și când te bucuri de o plimbare lungă pe plajă, sau de un cocktail-party, unde mai ai nevoie doar de niște cercei sclipitori și o pereche de sandale cu toc amețitor.

Noutatea brandului o reprezintă setul format din masca de dormit și fața de pernă din mătase naturală Mulberry. O treime din viață ne-o petrecem dormind, așa că ar fi bine să o facem să conteze! Le poți oferi celor dragi secretul adevăratului somn de frumusețe: o mască de dormit și o față de pernă din mătase naturală Mulberry.

Poți vedea mai multe pe contul de Instagram @enpriveatelier și pe www.enpriveatelier.ro .

THE COSTUME

Ramona Roșu a lansat acum 2 ani brandul THE COSTUME, un brand 100% românesc pentru bărbați. A ales să înceapă cu acele produse clasice dar, ușor de adaptat fiecărui stil, reinterpretate în contextul actual urban, fie casual sau elegante interpretând acel ‘timeless classic-by the book’ cu o doză mai cool.

The Bowling Shirts are back boys! După cum vedem și în marile colecții internaționale, aceste cămăși relaxate, cu mânecă scurtă și  drepte pe corp revin în tendințe. Le regăsiți și în noua colecție THE COSTUME, dintr-un batist de bumbac foarte fin, cu pieptul dublat și nasturi din sidef de scoică, fiind o idee foarte cool pentru cadoul de Paște. O mică sugestie – pot fi purtate cu un maiou alb sau un white Ti pe dedusubt.

Poți vedea mai multe pe contul de Instagram @thecostume sau în showroom-ul de pe Bulevardul Lascar Catargiu nr. 9.

Serebe

Serebe este o artistă din București a cărei imaginație nu încape pe un singur suport. Serebe pictează și desenează cu culori intense și contrastante, iar ca suport utilizează orice material pe care aderă vopseaua, de la pereți, hăinuțe, stickere, cărți de colorat, până la foi de calc.

O ilustrație personalizată de pus în ramă poate fi cadoul perfect pentru Paște. Este colorată, plină de umor și cei ce urmează să o primească, cu siguranță se vor regăsi în detaliile ei.

Poți vedea mai multe pe contul de Instagram @serebe sau pe www.serebe.ro.

DI-TE

Și nu în ultimul rând, DI-TE. Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că știi puțin din povestea noastră. Brandul nostru este destinat unui public care vrea să iasă în evidență și să se simtă special, iar design-ul nostru este unul actual, minimalist, creat să iasă din tipare.

Dacă vrei să surprinzi cu un windbreaker într-o culoare electrizantă sau să alegi liniile simple, minimaliste, DI-TE este brandul de care ai nevoie pentru un cadou inedit.

Poți vedea mai multe pe contul de Instagram @dite_wear sau pe www.di-te.ro.